Papírtáska – csak egy táska, vagy annál több?

A papírtáska nem kizárólag hasznos vagy trendi csomagolás – a hatékony brandépítés alappillére. Egy olyan marketingeszköz, mozgó reklám, ami bármelyik cég számára könnyen, kedvező ár-érték arányban elérhető.  
Az egyedi táska nyomtatás során a termék az arculathoz illeszthető: bizonyos esetekben a papírtáska színe, mérete, füle is megválasztható, felülete logózható, szlogennel és elérhetőségi adatokkal ellátható.   

Szerezzen nagyobb márkaismertséget egyedi reklámtáskával!  

Cégünk minden vásárlói igénynek eleget tevő választékkal áll rendelkezésre. Legyen szó letisztult külsejű kasírozott boros dobozokról, modern italtasakokról vagy trendi papírtáskákról, termékeink bármelyik piaci szegmensben megállják a helyüket. Vonzóvá teszik az adott vállalkozást, elnyerve ezzel a fogyasztók tetszését és későbbi márkahűségét.    

Keltsen pozitív benyomást már az első vásárlás alkalmával!
Kérje egyedi árajánlatunkat!


A kereskedelemben és vendéglátásban egyre népszerűbbé váló papírtáskák amellett, hogy praktikus csomagoló eszközök, kiváló reklámhordozók. Nemcsak a parfümök, divatáruk, ékszerek kaphatnak helyett bennük, hanem a promóciós anyagok, szórólapok is. Ne feledkezzünk meg a céges összejövetelekről, partneri találkozókról sem! Egy exkluzív italos táskában, karton díszdobozban átnyújtott köszönőajándék a kedves gesztuson túl pozitív üzenetet is közvetít a vállalkozásról, növelve annak imidzsét. És ami a legfontosabb: egy logóval, emblémával, ütős szlogennel ellátott sodrottfüles papírtáska útközben (használat során) újabb vásárlókat generál.

Lemondana a mozgó reklámhirdetésekről csak azért, mert nincs, akire bízhatná a papírtáska készítést?
Mi vállaljuk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Papírtáska, reklámtáska gyártás és nyomtatás

Több ezer elégedett megrendelő.

Több mint 1,5 millió eladott termék évente.

Közel 30 éve élen a papírtáska forgalmazásban.

Felkeltettük érdeklődését? KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!