Papírtáska készítés - hogyan, mivel?

Különböző nyomtatási technikákkal dolgozunk - szita, ofszet, flexo -, melyeket grafikától függően alkalmazunk, illetve javaslunk. A boros dobozok, italtasakok és papírtáskák gyártását személyre szabott árkalkulációnak megfelelően, az előre egyeztetett határidők betartásával végezzük.

Kérjen ajánlatot papírtáska nyomtatásra!
 

Direktszínes grafikai anyagok kisebb mennyiségű nyomtatása esetén, az egyedi táska nyomtatásnál is jól alkalmazható szitanyomást rövid határidővel vállaljuk. A szitázás festéknyomással történik, egy keretre feszített szitaszövet sablon segítségével. A szitaszövet a nyomathoz igazítva a minta helyén nem, csak a kívánt részeken kerül elfedésre.
Legnagyobb előnye, hogy a sablon egy, vagy akár több színnel is előállítható.

Az ofszet egy sík nyomtatási eljárás, ahol a gyártásban szereplő alumínium lemezek (nyomóformák) közvetlenül a nyomat helyén dolgoznak. A nyomóformák által felvett festéket egy gumilepedővel bevont henger veszi át, és helyezi rá a nyomtatandó felületre. Az ofszet-nyomás főleg a nagy példányszámok esetében, az utángyártás lehetőségét fenntartva lehet gazdaságos. Ennek procedúrája körülbelül 15-20 napot ölel fel.

A több mint 6 szín nyomtatására alkalmas, különleges festékeket és eljárásokat biztosító flexo nyomást 8-12 hetes határidővel kínáljuk. A magasnyomású nyomtatás a fotó polimerekből, gumiból vagy műanyagból készült klisék festék átvitelével kezdődik a nyomathordozóra. A felhordás után a festék azonnal megköt, így a végtermék rögtön sablonozható, fóliázható és ívelhető igény szerint.

Szeretne még többet tudni a papírtáska gyártásról? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és tegye fel kérdéseit!

Papírtáska, reklámtáska gyártás és nyomtatás

Több ezer elégedett megrendelő.

Több mint 1,5 millió eladott termék évente.

Közel 30 éve élen a papírtáska forgalmazásban.

Felkeltettük érdeklődését? KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!