Papírtáska, reklámtáska gyártás és nyomtatás

Több ezer elégedett ügyfél.

Több mint másfél millió eladott termék évente.

Közel 30 éve vezető szerep a papírtáska forgalmazásban.

Ismerjen meg minket

Közel 30 éve a papírtáskák világában

Az Orbán és Társa Csomagolástechnikai Kft. közel 30 éve, 1992 óta tölt be vezető szerepet a reklámtáska gyártás és forgalmazás területén.

Elsők között voltunk Magyarországon, akik bevezették a környezetbarát, papíralapú csomagolási- és reklámozási formát.

Valós raktárkészlettel rendelkezünk, melynek értéke legalább 10 millió forint – így Ön is biztos lehet abban, hogy akár papírtáskát, boros dobozt vagy italtasakot rendel, annak kézhez vétele gyors, egyszerű, és zökkenőmentes lesz.

A különféle méretekben és színekben elérhető papírtáskákat, borosdobozokat és italtasakokat a lehető legrövidebb határidővel, különféle nyomdatechnikai módszerekkel tudjuk elkészíteni. Természetesen az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Gyarapítsa Ön is elégedett ügyfeleink sorát!

Miért minket válasszon?

Az Ön érdeklődését is felkeltettük?

Ismerje meg gazdag termékválasztékunkat, és adja le mielőbb papírtáska rendelését!

Környezetbarát papírtáskák és borosdobozok

A kínálatunkban lévő papírtáskák, és egyéb papíralapú csomagolások legnagyobb előnye, hogy újrahasznosítható alapanyagokból készülnek. A 21. században a környezettudatosság egyenlő az előremutatóval – cége renoméját is növelheti, ha reklámtáskáit lebomló, szemetet nem generáló anyagokból készítteti.

És hogy ne csak a környezetre figyeljünk: a papírtáskák felülete alkalmas a legkülönfélébb jellegű, és minőségű nyomatok megjelenítésére. Legyen szó akár vásárlókról, akár megajándékozott ügyfelekről, egy szép csomagolás meghozza a kívánt eredményt. A papírtáska többszöri felhasználásával pedig lépten-nyomon új emberekhez juthat el céges logója és reklámja.

Szépség és minőség

A szépség fontos, hiszen ettől függ, hogy ügyfelei szívesen hordják-e magukkal a papírtáskát, a minőség pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a reklámtáska hosszan szolgálhassa rendeltetését.

Miért válassza az Orbanbag jó minőségű és szép papírtáskáit?

„Kézbe adjuk reklámját. Reklámozzon, és csomagoljon egyidejűleg!”

Szlogenünk pontosan és tömören leírja, hogy miért ideális az Orbánbag papírtáskákat választania. Célunk, hogy az általunk forgalmazott környezetbarát, papíralapú reklámhordozó termékek eleget tegyenek az Ön piaci elvárásainak, és megfelelő választ adjanak a modern, környezetbarát csomagolásokkal szemben felmerülő igényekre.

Felkeltettük érdeklődését? KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!