PAPÍRTÁSKÁK

Terméktípusaink

Szalagfüles papírtáska

A táska füle többrétegű hajtogatással készül, ragasztását géppel végezzük. Anyaga a papírtáskáéval megegyező. Ár-érték arányban az egyik legjobb termékünk.

TOVÁBB

Sodrottfüles papírtáska

Az alapanyag sűrűségének, és a fül kialakításának hála, külseje masszív, élettartama hosszabb, mint a hagyományos szalagfüles táskának. A sodrott fülről: a belső papírmagot mechanikus úton plusz tartás biztosító papírréteggel srófoljuk, majd ragasztjuk.

TOVÁBB

Zsinórfüles papírtáska

Zsinórfüles papírtáskánk bizonyos részeit kézzel készítjük, biztosítva ezzel exkluzív külsejét, magas ellenállóságát. Erről gondoskodik a táska 500 g-os fül-és talperősítő kartonja is. A papírfüles táskával ellentétben magasabb áron kínáljuk.

TOVÁBB

ITALTASAKOK ÉS BOROSDOBOZOK

Sodrottfüles italtasak

A sodrottfüles italtasak kiképzése nagy fajsúlyú papírból történik, hogy kész állapotában a 4-6 kg-ot is elbírja. A sodrott fül kivitelezése: a papírmag belseje extra papírréteggel megerősített; a sodrást és ragasztást is géppel hajtjuk végre.

TOVÁBB

Zsinórfüles italtasak

A zsinórfüles italtasak előállítása során gépi és kézi eszközökhöz is folyamodunk. Kiemelt figyelmet szentelünk a táskatest megerősítésének, így azt 500 g-os fül- és talperősítő kartonnal fixáljuk. Páratlan kialakítása miatt eladási költsége magasabb, mint a klasszikus papírfüles italtasaknak.

TOVÁBB

Kasírozott borosdoboz

A kasírozott borosdoboz 1-3 palackos csomagolással egyaránt elérhető, nyomat nélkül, és szitanyomással is. A szitanyomás során a nyomatot 150 g-os műnyomóra helyezzük, majd hullámkartonra ragasztjuk, és a befedjük vele a dobozt.

TOVÁBB
Felkeltettük érdeklődését? KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!