A RENDELÉS MENETE

A TERMÉKEK menüpontban könnyedén kiválaszthatja a terméket, amire szüksége van. Kínálatunkban különböző méretű szalagfüles, sodrottfüles, zsinórfüles papírtáskák, italtasakok, valamint kasírozott borosdobozok között válogathat. Az igények ismeretében 24 órán belül egyedi árajánlatot adunk.
Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, megrendelést követően látványtervet készítünk, melyet elküldünk áttekintésre. Így még a nyomtatás előtt megbizonyosodhat a logó méretéről, elhelyezéséről, színéről, valamint a szöveg és a betűtípus helyességéről.
A nyomtatási terv elkészítéséhez vektoros, nyomdakész anyag szükséges. Ennek hiányában 5.000 Ft grafikai költséget számolunk fel. Arculat- és logótervezést nem vállalunk.
A gyártás az elfogadott látványterv alapján történik, ezzel garantáljuk, hogy az Ön cége arculatához leginkább illő reklámhordozó terméket kapja kézhez.
A látványterv elfogadásáról minden esetben írásos visszajelzést kérünk.

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

orbanbagfooterlogo

kartyasmall 

Térkép

orbanbagterkep

Kapcsolat

1037 Budapest Bécsi út 238.
Nyitva tartás:

H-Cs: 08.30-17:00 P: 08.30-16.00

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A weblapon felmerülő esetleges hibás adatokért az Üzemeltető minden felelősségét kizárja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Orbanbag.hu © 2020. Minden jog fenntartva. Orbán és Társa Csomagolástechnikai Kft.: papírtáska és reklámtáska gyártás és nyomtatás | created by BartimexAudio