NYOMDATECHNIKÁK

Különböző nyomtatási technikákkal dolgozunk - szita, ofszet, flexo -, melyeket grafikától függően alkalmazunk, illetve javaslunk. A papírtáskák, italtasakok és borosdobozok gyártása a személyre szabott árkalkulációnak megfelelően, az előre egyeztetett és vállalt határidő betartásával történik.

SZITANYOMÁS

A termékeinket kisebb tétel esetén (árlistánknak megfelelően) szitanyomással logózzuk. Ezzel a technológiával direkt színes, nem kifutó grafika emblémázható. A papírtáska két fő oldala, a front és hátfelület nyomtatható rövid határidőn belül. A szitanyomás előnye, hogy rövid határidőn belül elkészül és könnyedén a saját ízlésére alakíthatja a terméket.

OFSZETNYOMÁS

Az ofszetnyomás a nyomdaipar legelterjedtebb eljárása. Digitális nyomtatás ide vagy oda, az ofszet nyomtatás a legmagasabb minőséget produkáló eljárás. Remekül visszaadja a színeket, a nyomatok részletgazdagok lesznek, sokféle papírra alkalmazható. Zsinórfüles papírtáskák esetén 500 darabtól lehetőség van ofszet eljárással, műnyomó alapanyagra, 4 szín color, UV lakk, matt vagy fényes fólia, dombornyomás illetve ezüst vagy arany fólió felületkezelésére.

FLEXONYOMÁS

Manapság már hasonló minőségre képes, mint az ofszet vagy a mélynyomási technológia. A szalag és sodrottfüles papírtáska esetében a leggazdaságosabb nyomdai technológia. A papírt tekercsben nyomják, majd konfekcionálják, ennek köszönhetően a táska teljes felületete nyomtatható akár 4 színes grafikával is.

orbanbagfooterlogo

kartyasmall 

Térkép

orbanbagterkep

Kapcsolat

1037 Budapest Bécsi út 238.
Nyitva tartás:

H-Cs: 08.30-17:00 P: 08.30-16.00

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A weblapon felmerülő esetleges hibás adatokért az Üzemeltető minden felelősségét kizárja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Orbanbag.hu © 2020. Minden jog fenntartva. Orbán és Társa Csomagolástechnikai Kft.: papírtáska és reklámtáska gyártás és nyomtatás | created by BartimexAudio