VISZLÁT MŰANYAG SZATYOR, HELLO PAPÍRTÁSKA!

A reklámtáska olyan marketingeszköz, amely teljes élettartama alatt az Ön vállalkozásának hírnevét továbbviszi. Napjainkban a csomagolás kiválasztásánál már nem csak a praktikumot vesszük számításba, a környezettudatosság legalább annyira fontos. Az egyszer használatos műanyag zacskókat a környezetbarát papírtáskák váltják fel.

 

viszlathello 

 

A papírtáska nem kizárólag hasznos vagy trendi csomagolás – a hatékony brandépítés alappillére. Egy olyan marketingeszköz, mozgó reklám, ami bárki számára könnyen, kedvező ár-érték arányban elérhető.
Az Orbán és Társa Kft. minden vásárlói igénynek eleget tevő választékkal áll rendelkezésre, legyen szó kasírozott borosdobozokról, modern italtasakokról vagy trendi papírtáskákról, termékeink bármelyik piaci szegmensben megállják a helyüket. Vonzóvá teszik az adott vállalkozást, elnyerve ezzel a fogyasztók tetszését és márkahűségét.

A kereskedelemben, vendéglátásban egyre népszerűbbé váló környezetbarát papírtáskák praktikus csomagolóeszközök, kiváló reklámhordozók. Egy exkluzív italos táskában, karton díszdobozban átnyújtott köszönőajándék a kedves gesztuson túl pozitív üzenetet is közvetít a vállalkozásról, növelve annak imidzsét. Logóval, emblémával, szlogennel ellátott papírtáska újabb vásárlókat generál, legyen szó összejövetelekről, partneri találkozókról, karácsonyi – év végi rendezvényekről, partykról.

Szerezzen nagyobb márkaismertséget egyedi reklámtáskával!

 

Kérjen ajánlatot!
 

orbanbagfooterlogo

kartyasmall 

Térkép

orbanbagterkep

Kapcsolat

1037 Budapest Bécsi út 238.
Nyitva tartás:

H-Cs: 08.30-17:00 P: 08.30-16.00

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A weblapon felmerülő esetleges hibás adatokért az Üzemeltető minden felelősségét kizárja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Orbanbag.hu © 2020. Minden jog fenntartva. Orbán és Társa Csomagolástechnikai Kft.: papírtáska és reklámtáska gyártás és nyomtatás | created by BartimexAudio