30 éve a papírtáskák világában


Népszerű termékeink különböző méretben, színben és minőségben folyamatosan rendelkezésre állnak a több száz négyzetméteres raktárunkban. Kis mennyiségben, és akár több tízezres darabszámban is megrendelhetők.


Miért minket válasszon


Minőségi munkánkra és jó hírnevünkre referenciáink nyújtanak garanciát. 24 órán belül válaszolunk a megkeresésekre. Árajánlatunk nem tartalmaz rejtett költségeket, az elvárásoknak, igényeknek megfelelően kalkulálunk. 24 órán belül válaszolunk a megkeresésekre. Széleskörű szolgáltatással állunk rendelkezésre, látványterv készítéstől a nyomdai munkán át a házhozszállításig.


„Kézbe adjuk reklámját. Reklámozzon, és csomagoljon egyidejűleg!”


Szlogenünk pontosan és tömören kifejezi, hogy miért ideális az Orbanbag termékeit választania. Célunk, hogy az általunk forgalmazott reklámhordozó termékek eleget tegyenek az Ön piaci elvárásainak, és megfelelő választ adjanak a modern, környezetbarát csomagolásokkal szemben felmerülő igényekre.

Image

orbanbagfooterlogo

kartyasmall 

Térkép

orbanbagterkep

Kapcsolat

1037 Budapest Bécsi út 238.
Nyitva tartás:

H-Cs: 08.30-17:00 P: 08.30-16.00

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A weblapon felmerülő esetleges hibás adatokért az Üzemeltető minden felelősségét kizárja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Orbanbag.hu © 2020. Minden jog fenntartva. Orbán és Társa Csomagolástechnikai Kft.: papírtáska és reklámtáska gyártás és nyomtatás | created by BartimexAudio